FZ Freez crafted for players

Josef Juha a Freez Fox 32

Drtivá většina florbalových značek, které vládnou modernímu trhu, pracují povětšinou velice podobně. Specializují se zejména na florbalové hole a čepele. Jejich jakýmsi by-produktem jsou trička, štulpny a další vymoženosti, bez kterých se žádný florbalista neobejde. Přeci jen ale existují nějaké výjimky. Jednou z nich je značka Fz Freez. Ta totiž pracuje poněkud jinak.

Tato vcelku mladá značka byla založená v České republice. Důvodem jejího vzniku byly poptávky klubů a hráčů po vybavení, kterému velké florbalové značky nevěnovali tolik pozornosti a nebyli v nabídce takové, jaké je hráči z centra Evropy chtěli.

Všichni florbaloví „giganti“ sídlí momentálně ve Skandinávii, a tak i jejich kolekce jsou zaměřené především na tamní trh. Zakladatel značky FZ Freez se s tímto faktem nechtěl smířit a chtěl i naším hráčům nabídnout to, co oni chtějí a nejen to co se líbí hráčům ve Skandinávii. Není vyjímkou, že zbytek Evropy nesouzní z designy a barevnými kombinacemi ve kterých se cítí dobře skandinávští hráči a proto tato značka vyvíjí své vlastní designy podle nároků hráčů i mimo vikingskou oblast.

Vznikla tak značka s jiným smýšlením i celým konceptem. Proces vybírání a vývoje výrobků je založen na potřebách hráčů a klubů a jejich poptávce. Ze začátku byla poptávka především po textilu, doplňcích, štulpnách a cenově dostupných modelech i pro „amatéry“, kteří svým koníčkem nechtějí zruinovat svůj domácí rozpočet. Postupem času se připojili i profíci, které oslovily především materiály, kvalita i cena výrobků, která nemá konkurenci. Do kolekce se tak začaly přidávat první produkty, na kterých se profi hráči podílely při vývoji. Absolutním trhákem je napříkald grip Z-380, který je špičkou mezi gripy, nebo hráčská víceúčelová taška Player bag Z-180.

Díky svému vnímání a naslouchání prakticky každému nadšenci ve florbale se značka těší velké oblíbenosti a její produkty během krátké chvíle patří mezi bestsellery.

Trháky značky FZ Freez

Tréninková trička Z-80
Hobby brankářská výstroj Z-80
Vak na florbalku
Gripy Z-380
Víceúčelová taška Player bag
Mikina Victory Zip Hood
čepice PIKE BEANIE

může se také líbit...

Napsat komentář